Peltikaton huoltomaalaus

Onko peltikattosi siinä kunnossa, että nyt olisi aika tehdä katon huoltomaalaus?

Talon peltikatot altistuvat suomessa rajulle säävaihteluille, kuten auringolle, sateelle, pakkaselle, lumelle ja jäälle. Ilmaston vaihtelut rasittavatkin jopa enemmän kattoa kuin ulkoverhousta. Näiden takia maalipinta rapautuu, likaantuu ja haalistuu ajan myötä. Kun maalipinta kärsii peltikattoon syntyy ruostetta. Huoltamattomana ruoste voi syövyttää kattoon reikiä.

On siis tärkeää pitää katosta huolta. Peltikaton elinikää pidentää säännöllinen huoltomaalaus noin 10 vuoden välein. Maalattu peltikatto auttaa myös pitämään talon ulkonäön ryhdikkäänä ja arvokkaana. Laadukkaasti tehtynä huoltomaalaus ehkäisee katon ruostumista ja antaa taas pitkän suojan Suomen vaativia sääoloja vastaan.

Miten teemme maalausurakan?

^
1. Talon kartoitus ja tarjous maalausurakasta

Sovitaan tapaaminen. Aluksi selvitämme peltikaton kunnon ja laskemme katon neliömäärän. Valitaan yhdessä maalilaatu ja värisävy. Annamme tapaamisen yhteydessä kiinteähintaisen tarjouksen maalausurakasta.

^
2. Kiinteä urakkasopimus

Kiinteähintainen urakkasopimus tarkoittaa, että kun sovimme urakkahinnan, niin se pitää. Lisäkuluja ei tule. Meidän mielestämme tämä on reilu ja selkeä malli. Sopimuksen yhteydessä sovitaan myös maalausurakan ajankohdasta.

^
3. Maalarit tulevat pihaan

Maalarit tulevat ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Aivan ensiksi meidän maalareilla on tapana esitellä itsensä ja käydä läpi käytännön järjestelyt; mistä saa veden puhdistukseen, työajat sekä muista käytännön asioista.

^
4. Huolto ja pesu

Aloitamme katon pohjatyöt poistamalla vanhan hilseilevän ja huonosti kiinni olevan maalin korkeapainepesurilla. Tämän jälkeen hiomme esiin tulleet ruostekohdat. Pesemme katon passaripesuaineella.

^
5. Pohja- ja pintamaalaus

Huolellisesti tehtyjen pohjatöiden jälkeen maalaamme paljaat peltipinnat sekä ruostekohdat pohjamaalilla. Pahjamaalauksen jälkeen maalaamme katon pintamaalilla. Maalatessamme otamme huomioon säävaihtelut jotta saatte parhaan lopputuloksen.

^
6. Pihan siivous

Kun maalaustyöt on tehty, siivoamme työmaan. Haluamme muutenkin huolehtia jatkuvasti siisteydestä yleisen viihtyvyyden vuoksi.

^
7. Valmista tuli!

Kun urakka on valmis, teemme sinun kanssasi yhdessä lopputarkastuksen. Mikäli korjattavaa löytyy, paikkaamme jäljet. Lopuksi saat talon huoltokirjaan tästä lopputarkastuspöytäkirjan. Ammattitaidolla maalattu talo suojaa taloasi taas seuraavat 10 vuotta.

^
8. Kahden vuoden takuu

Lopputarkastuspöytäkirjassa mainittu kahden vuoden takuu pitää. Mikäli huomaat maalausurakasta kahden vuoden sisällä jotain huomautettavaa, tulemme paikalle ja paikkaamme virheemme. Teemme työmme tietysti sillä tarkkuudella, kuin maalaisimme isovanhempiemme taloa. 

Kuvia peltikaton huoltomaalauksista

Pyydä maksuton arviokäynti

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Minua kiinnostaa
Joonatan Eskola

Joonatan Eskola

Aluepäällikkö

Tampere

Myynti ja työnjohto

Antton Eskola

Antton Eskola

Aluepäällikkö

Lahti

Myynti ja työnjohto

Tampere

Joonatan Eskola

Joonatan Eskola

Aluepäällikkö

Myynti ja työnjohto

Lahti

Antton Eskola

Antton Eskola

Aluepäällikkö

Myynti ja työnjohto