Peltikaton uudismaalaus

Onko nyt tullut aika maalata konesaumakattosi ensimmäistä kertaa?

Uudessa konesaumakatossa on sinkkipinta. Ohut kiiltävä sinkkipinta suojaa itsessään korroosiota vastaan, mutta alkaa hapettua ajan kanssa. Konesaumakaton sinkkipinnan hapettumiseen eli himmenemiseen kuluu Suomen tavallisissa ilmasto-olosuhteissa vähintään kaksi vuotta.

Kun pinta muuttuu kiiltävästä himmentyneeksi, saadaan hyvä tartunta pohjamaalille. Sinkki on reaktiivinen aine, siksi tartunta on ratkaisevan tärkeää. Sinkkipintainen katto maalataan ensin pohjamaalilla ja sitten kahteen kertaan pintamaalilla. Maalattu katto antaa talolle ryhtiä ja arvokkuutta. Laadukkaasti maalattu katto suojaa kattoa rajuilta säävaihteluilta.

Miten teemme maalausurakan?

^
1. Talon kartoitus ja tarjous maalausurakasta

Sovitaan tapaaminen. Aluksi laskemme katon neliömäärän. Valitsemme maalilaadun ja värisävyn. Annamme tapaamisen yhteydessä kiinteähintaisen tarjouksen maalausurakasta.

^
2. Kiinteä urakkasopimus

Kiinteähintainen urakkasopimus tarkoittaa, että kun sovimme urakkahinnan, niin se pitää. Lisäkuluja ei tule. Meidän mielestämme tämä on reilu ja selkeä malli. Sopimuksen yhteydessä sovitaan myös maalausurakan ajankohdasta.

^
3. Maalarit tulevat pihaan

Maalarit tulevat ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Aivan ensiksi meidän maalareilla on tapana esitellä itsensä ja käydä läpi käytännön järjestelyt; mistä saa veden puhdistukseen, työajat sekä muista käytännön asioista.

^
4. Pesu

Pesemme katon panssaripesuaineella.

^
5. Pohja- ja pintamaalaus

Pesun jälkeen maalaamme ensin kertaalleen pohjamaalilla. Pohjamaalauksen jälkeen maalaamme katon kahteen kertaan pintamaalilla. Maalatessamme otamme huomioon säävaihtelut, jotta saatte parhaan lopputuloksen.

^
6. Pihan siivous

Kun maalaustyöt on tehty, siivoamme työmaan. Haluamme muutenkin huolehtia jatkuvasti siisteydestä yleisen viihtyvyyden vuoksi.

^
7. Valmista tuli!

Kun urakka on valmis, teemme sinun kanssasi yhdessä lopputarkastuksen. Mikäli korjattavaa löytyy, paikkaamme jäljet. Lopuksi saat talon huoltokirjaan tästä lopputarkastuspöytäkirjan. Ammattitaidolla maalattu talo suojaa taloasi taas seuraavat 10 vuotta.

^
8. Kahden vuoden takuu

Lopputarkastuspöytäkirjassa mainittu kahden vuoden takuu pitää. Mikäli huomaat maalausurakasta kahden vuoden sisällä jotain huomautettavaa, tulemme paikalle ja paikkaamme virheemme. Teemme työmme tietysti sillä tarkkuudella, kuin maalaisimme isovanhempiemme taloa. 

Pyydä maksuton arviokäynti

Minua kiinnostaa

Joonatan Eskola

Joonatan Eskola

Aluepäällikkö

Tampere

Myynti ja työnjohto

Antton Eskola

Antton Eskola

Aluepäällikkö

Lahti

Myynti ja työnjohto