Meistä

Maalaus Eskola Oy on Tamperella ja Lahdessa toimiva maalausyritys. Me keskitymme talon ulkoverhouksien, tiili- ja peltikattojen maalauksiin. Teemme huoltomaalauksia iäkkäämpiin talouksiin sekä uudismaalauksia uusiin kohteisiin. Asiakkainamme on niin kuluttajia, taloyhtiöitä kuin yrityksiä. Olemme kotimainen maalausfirma ja maalarimme ovat paikallisia tekijöitä.

”Meidän mielestä maalareiden kuuluu olla kokonaisvaltaisesti huippuosaajia niin asiakaspalvelijoina kuin maalareina.”

Halusimme perustaa oman maalausfirman, koska haluamme tehdä asioita eri tavalla. Meidän mielestä maalareiden kuuluu olla kokonaisvaltaisesti huippuosaajia niin asiakaspalvelijoina kuin maalareina. Kipinä ajatukseeen omasta maalausfirmasta lähti silloin, kun teimme opiskeluvuosina kesäisin urakkapalkalla ulkomaalauksia. Kokemuksenamme on yli 100 kohdetta – voimmekin sanoa reilusti olevamme ulkomaalauksen rautaisia osaajia. Ulkomaalaaminen on myös mielekästä työtä – siinä näkee konkreettisesti oman työn jäljen sekä saa olla myös ihmisten kanssa tekemisissä.

”On arvokas luottamuksen osoitus, että asiakas valitsee nimenomaan meidät maalaamaan – haluamme olla tuon luottamuksen arvoisia.”

Haluamme, että talon elinkaari olisi mahdollimman pitkä monestakin syystä. On tärkeää pitää huolta siitä, mikä on itselle arvokasta. Jos taloa ei huolleta, joudutaan tekemään mittavia remontteja sen sijasta, että pitäisi säännöllisesti huolta talon kunnosta. Maalattu talo tekee talon ulkonäöstä ryhdikkään ja elävän, mikä laittaa hymyn kotiväen huulille. Meille kaikkein tärkeintä on tyytyväinen asiakas. On arvokas luottamuksen osoitus, että asiakas valitsee nimenomaan meidät maalaamaan – haluamme olla tuon luottamuksen arvoisia. Siksi teemmekin työmme alusta loppuun huolellisuudella ja hyvällä palvelumielellä.

 

Yrityksen perustaja,

Jouni Eskola

Ota yhteyttä

Yhteydenottopyyntö

Joonatan Eskola

Joonatan Eskola

Aluepäällikkö

Tampere

Myynti ja työnjohto

Antton Eskola

Antton Eskola

Aluepäällikkö

Lahti

Myynti ja työnjohto

Tampere

Joonatan Eskola

Joonatan Eskola

Aluepäällikkö

Myynti ja työnjohto

Lahti

Antton Eskola

Antton Eskola

Aluepäällikkö

Myynti ja työnjohto